Kalitesiz Kız Arkadaş

25.08.2022 15:25 0 Arkadaşlık
Kalitelisiz kız arkadaşı sizi psikolojik olarak yorar. Kalitelisiz kız arkadaşı sosyal hayat kalitenizi düşürür. Kalitesiz kız arkadaşı size arkadaşlığınizin getirdiği şeyleri yapıyormuş gibi görünüp size maddi manevi olarak büyük zararlar verir. Kalitelisiz kız arkadaşı ile yaptığınız konuşmaları ikincil üçüncül kişilerden duyma durumunuz bile olabilir. Kalitelisiz kız arkadaşı olmasını istediğiniz diğer arkadaşlık ilişkilerine zararlar verir.
DETAY

Kalitesiz ilişki

22.08.2022 20:10 1 Arkadaşlık
İlişki bir insanın doğal yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır. Aile ile başlar komşularla devam eder. Tarihsel süreçte toplumsal iş kolları arasında çalışan - çalışan ilişkisi çalışan patron ilişkileri, akranlar ve hemcinslerin ilişkileri şeklinde uzayıp gider.
DETAY

Kalitesiz Arkadaşlar

2.08.2022 14:26 0 Arkadaşlık
Doğamızın gereği psikolojik- duygusal yapımız yakın ikili ilişkileri meydana getirir. Bu psikolojik olarak etkisi süren bir duruma bile yol açabilir. Kalitesiz bir arkadaşlık sizden bir çok şey alır kattığı şey farkındalık yani tecrübe olur. Bazı insanlar da bu ağır depresyon yaşamasına neden olabilir. Kalitesiz arkadaşlık-(lar) manevi olduğu kadar maddi zararları da doğurur.
DETAY

Kalitesiz sınıf arkadaşı

1.08.2022 21:21 0 Arkadaşlık
Her öğrencinin sınıfta samimi olduğu ve olmadığı arkadaşları vardır. Bugün de kalitesiz sınıf arkadaşına bakacağız ve özelliklerini tanıyacağız. Mesela bizleri yalan söyleyerek etkileyebilir ve bunu avantaja çevirerek bizi kullanabilir. İçinden kendine şöyle söyler ”eğer bu arkadaşı kandırabilirsem arkadaşımı kullanabilirim” diyebilirse test eder ve saf isek bizi kullanabilir; eğer değilsek başka bir kişiyi dener.
DETAY

zerogle